Kerst toernooi 2017-2018

header kerst 2017

Klik hier voor de volledige Uitnodiging

Klik om je aan te melden

Alles over de Bonte Pancrasser Avond

 

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Nadat we door de grote brand van oktober 2015 een jaartje moesten overslaan, was het 29e Oostwal Kersttoernooi van vorig jaar direct weer een groot succes met de deelname van maar liefst 108 teams. Geweldig, we hebben genoten!! In 2017/2018 organiseren we dus met veel plezier, nu al weer voor de 30e keer (een jubileum waar we op gepaste wijze aandacht aan zullen besteden!) in de periode rond de Kerstdagen dit gezellige en sportieve Oostwal Kersttoernooi. In de weken van vrijdag 22 december 2017 t/m vrijdag 5 januari 2018 zijn de poule-wedstrijden gepland, op vrijdag 29 dec. is weer de beroemde Oldies-Night en op zaterdag 30 dec. de Bonte Pancrasser Avond (het succes van het vorige Kersttoernooi!), terwijl de afsluitende finaleavond deze keer op zaterdag 6 januari 2018 zal plaatsvinden.

Alles blijft qua categorieën vrijwel hetzelfde, dus ook dit jaar naast de veteranen, dames-/mixteams en jeugd (nu alle leeftijdsgroepen) bij de senioren weer twee categorieën, nl. senioren 1 en senioren 2. Helaas hebben we wel moeten besluiten om definitief te stoppen met de organisatie van het Bluedesk Toptoernooi – teams uit hoofd- en topklasse kunnen zich wel gewoon inschrijven in de categorie senioren 1. Na het succes van de afgelopen keren organiseren we natuurlijk ook weer de oergezellige oldies-night, dit jaar op vr. 29 dec. (sluitingstijd lekker laat, dus lekker lang feest!). Opnieuw is er weer plaats voor max. 10 teams en spelen we een vroege en een late poule. Zij zullen ook jaar weer gaan spelen om de Jan Schipper Wisseltrofee, nu in het bezit van ZA/Bluedesk Int. vet.

Voor de dames/mixteams zullen we één of meerdere poules plannen op za. 23dec. wo. 27 dec. di. 2 jan. of vr. 5 jan., waarbij de winnaars van de poule(s) op de finale-avond tegen elkaar zullen spelen. Tot slot zullen we ook dit jaar weer een jeugdtoernooi organiseren voor alle leeftijdscategorieën. JO-11 en JO-13 spelen op zaterdag 23 dec. spelen, waarbij de JO-13 weer zullen strijden om de Piet Slager Wisselbokaal (nu in het bezit van Vrone JO-13 1), op zondagmiddag 24 dec. spelen de JO-15, op zaterdagmiddag 30 dec. de JO-17 en tenslotte is het op woensdagavond de beurt aan de JO-19. We hopen weer op een grote deelname – we roepen bij deze ook meisjes- en mixteams op om voor dit jeugdtoernooi in te schrijven!!

Natuurlijk organiseren we, na het enorme succes van vorig jaar, weer de Bonte Pancrasser Avond, deze keer op zaterdag 30 december 2017! Op deze avond strijden max. 9 teams, die moeten bestaan uit m.n. spelers uit Sint Pancras en voor wie vooral de derde helft belangrijk is, om de vele prijzen, die allemaal ter plaatse genuttigd dienen te worden. Samenstelling van het team en tenue zijn helemaal vrij. Op deze avond verder een aantal opvallende scheidsrechters, die omkoopbaar zullen zijn …. Daarnaast wat extra traktaties en de avond kan niet meer stuk! Zorg dat je ook een uitnodiging krijgt en meld je hiervoor aan!! Zie verder het aparte bericht. Als afsluiting van het 30e Oostwal Kersttoernooi vinden op zaterdag 6 januari 2018 weer de diverse finales plaats.

header pancrasser

Hoewel het enorme succes van de voorgaande toernooien en de daarbij horende feestavonden natuurlijk weer moeilijk te evenaren zullen zijn, zullen Mike en Petra van het sportcafe er ook nu weer alles aan doen om ons toernooi een extra feestelijk en gezellig tintje te geven met op diverse avonden optredens van artiesten. Zo zullen sporthal en Sportcafé De Oostwal ook dit jaar hun naam als één van de gezelligste hallen (zowel voor zaalvoetbal als voor tennis!) in de wijde omgeving weer volledig waarmaken!!!