Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht!

In de zomer maanden kunt u bij ons terecht voor een feestje of vergadering. Dus bent u jarig, zoveel jaar getrouwd, of gewoon zin in een feestje zonder al het werk, dan bent u bij ons aan het goede adres. Beginnen met koffie en gebak, afsluiten met een belegd broodje, saté of toch een laatste drankje met een borrelhapje?

Samen maken we er een gezellig en goed verzorgd feest van.

Andere mogelijkheden, zoals op onze locatie vergaderen of een sportief uitje met het bedrijf of vriendengroep, zijn voor ons geen enkel probleem. In deze periode kunnen we beschikken over zowel de tennishal als de sporthal voor de verschillende activiteiten. In de wintermaanden zou dat alleen zaterdagavond kunnen in samenwerking met de stichting tennis. Vanaf 20:00 uur kunnen we gebruikmaken van 3 tennisbanen met een aparte verblijfsruimte. Heeft u interesse kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail, natuurlijk kunt u altijd even langs komen voor informatie.

U kunt ons bereiken via:

  
Contactgegevens
Adres:                                 Beverplein 2, 1834 GS Sint Pancras
Telefoon                             072 -5641817

E-mail                                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet                               www.sportcafedeoostwal.nl
 
Routekaartje