header pancrasser

Vind je zaalvoetbal leuk, maar wil je vooral de derde helft winnen ?
Hebben jij en je teamgenoten (m/v) een binding met Sint Pancras en De Oostwal ?
Ben je sportief en hou je van een feestje ?
Gaat het jou vooral om de lol, zowel tijdens als na de wedstrijd ?
Vind je bekers en medailles niet belangrijk, maar bier des te meer ?


Dan is jouw team uitstekend geschikt om mee te doen aan de Bonte Pancrasser Avond op zaterdag 29 december 2018 !!


Eerst gezellig een paar wedstrijden zaalvoetballen, waarbij het resultaat iets minder belangrijk is en de scheidsrechters omkoopbaar zijn. Daarna gezellig nazitten in Sportcafé De Oostwal met voor elk team een paar eerlijke traktaties. Ook de gewonnen prijzen (voor elk team is er minstens één prijs) kunnen dan mooi direct genuttigd worden.


Interesse? Geef je op via het aanmeldingsformulier en probeer Mike (+ Petra) te overtuigen, dat jouw team thuishoort op deze avond, zodat je van ons een uitnodiging krijgt !!


N.B. Deelnemers van vorig jaar zijn allemaal zonder meer opnieuw van harte welkom !!


Je bent helemaal vrij om zelf een team samen te stellen. Er zijn geen voorwaarden wat betreft speelsterkte, leeftijd (wel 18+), etc. en ook dames kunnen gewoon meedoen (min. één dame is zelfs verplicht). Ook aan het tenue worden geen eisen gesteld, behalve dat je als team herkenbaar bent. De enige belangrijke punten zijn : sportiviteit tijdens de wedstrijden, gezelligheid na de wedstrijden en binding met Sint Pancras en/of De Oostwal. Kijk verder naar de voorwaarden op het aanmeldingsformulier. Let op : De winnaars plaatsen zich niet voor de finale-avond!

Inschrijfgeld voor deze avond : € 75,-- per team (vooraf te voldoen)
– is inclusief traktaties (!)

Opbrengst «boete» pot (aangevuld met ruime bijdrage van de organisatie) is deze keer in zijn geheel voor Bouwdorp Sint Pancras !!