31 kerst toernooi  logo single small

Secretariaat:
AVH Destreelaan 95
1834 EC Sint-Pancras
Tel.: 072 – 5641897
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rek.nr. (IBAN):
NL70 RABO 01609 80 771
t.n.v. karels-mulder v.o.f.
te Sint Pancras 

 

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Na het geweldige 30e jubileumtoernooi vorig seizoen, zijn we inmiddels weer gestart met de voorbereidingen van alweer de 31e uitvoering van het grandioze Oostwal Kersttoernooi. In de weken van vrijdag 21 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 zijn de poule-wedstrijden gepland, op vrijdag 29 dec. is weer de beroemde Oldies-Night en op zaterdag 29 dec. de Bonte Pancrasser Avond (het succes van het vorige Kersttoernooi!), terwijl de afsluitende finaleavond deze keer op zaterdag 5 januari 2019 zal plaatsvinden.

Algemene info en data

Bonte Pancrasser Avond

Voorwaarden deelname

Aanmeldingsformulier

Nieuw dit jaar is het Top Damestoernooi, dat we na een aantal jaren afwezigheid i.s.m. Reiger Boys weer zullen gaan organiseren. Op zo. 23 dec. kan Vrone dames 1 (hoofdklasse) zich dan gaan meten met een vijftal damesteams uit de eredivisie – naast Reiger Boys waarschijnlijk ook weer bekende teams als Os Lusitanos en landskampioen TPP Rotterdam. 

Verder blijft alles qua categorieën hetzelfde, dus ook dit jaar naast de veteranen, dames-/mixteams en jeugd (opnieuw alle leeftijdsgroepen!) bij de senioren weer twee categorieën, nl. senioren 1 en senioren 2. Kijk even goed op onze site www.sportcafedeoostwal.nl Klik op “Kersttoernooi 2018-2019” en “Algemene info en data” voor de mogelijkheden. Hou wel rekening met het feit dat deelname bij de senioren voor teams 18+ is (max. 3 spelers 16+ toegestaan)! Na het succes van de afgelopen keren organiseren we natuurlijk ook weer de oergezellige Oldies Night, dit jaar op vr. 28 dec. (sluitingstijd lekker laat, dus lekker lang feest!). Opnieuw is er weer plaats voor max. 10 tot 12 teams en spelen we een vroege en een late poule. Als extra (bij 12 teams) zullen we op zo. 30 dec. evt. nog een vroege poule toevoegen. Voor de dames/mixteams zullen we één of meerdere poules plannen op vr. 4 jan. Mochten zich 4 damesteams melden, dan maken we met hen een aparte poule en bij meer dan 8 teams in deze categorie spelen we ook een poule op zo. 23 dec. Tot slot zullen we ook dit jaar weer een jeugdtoernooi organiseren voor alle leeftijdscategorieën. JMO-11 en JMO-13 spelen op zaterdag 22 dec., waarbij de JMO-13 weer zullen strijden om de Piet Slager Wisselbokaal. Op zaterdagmiddag 29 dec. spelen de JMO-15, op zondagmiddag 30 dec. de JMO-17 en tenslotte is het op woensdagavond 2 jan. de beurt aan de JMO-19. We hopen weer op een grote deelname – JMO … staat voor jongens/meisjes onder …., we roepen bij deze ook nadrukkelijk meisjes- en mixteams op om voor dit jeugdtoernooi in te schrijven!!

Natuurlijk organiseren we, na het enorme succes van vorig jaar, weer de Bonte Pancrasser Avond, deze keer op zaterdag 29 december 2018! Op deze avond strijden max. 9 teams, die moeten bestaan uit m.n. spelers uit Sint Pancras en voor wie vooral de derde helft belangrijk is, om de vele prijzen, die allemaal ter plaatse genuttigd dienen te worden. Samenstelling van het team en tenue zijn helemaal vrij. Op deze avond verder een aantal opvallende scheidsrechters, die omkoopbaar zullen zijn …. Daarnaast wat extra traktaties en de avond kan niet meer stuk! Zorg dat je ook een uitnodiging krijgt en meld je hiervoor aan!! Zie www.sportcafedeoostwal.nl Klik op “Kersttoernooi 2018-2019” en “Bonte Pancrasser Avond”

Hoewel het enorme succes van de voorgaande toernooien en de daarbij horende feestavonden natuurlijk weer moeilijk te evenaren zullen zijn, zullen Mike en Petra van het sportcafe er ook nu weer alles aan doen om ons toernooi een extra feestelijk en gezellig tintje te geven met op diverse avonden optredens van artiesten. Zo zullen sporthal en Sportcafé De Oostwal ook dit jaar hun naam als één van de gezelligste hallen (zowel voor zaalvoetbal als voor tennis!) in de wijde omgeving weer volledig waarmaken!!!

Belangrijk:
Kijk voor de voorwaarden voor deelname voor alle categorieën vooral even goed op de website www.sportcafedeoostwal.nl Klik op “Kersttoernooi 2018-2019” en daarna op “Voorwaarden deelname”!!

Wij hopen van harte jullie op ons 31e Oostwal Kersttoernooi in december en januari a.s. (weer) te kunnen verwelkomen! Tot dan!!

Met hartelijke groeten, organisatiecomité Oostwal Kersttoernooi