31 kerst toernooi  logo single small

Secretariaat:
AVH Destreelaan 95
1834 EC Sint-Pancras
Tel.: 072 – 5641897
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rek.nr. (IBAN):
NL70 RABO 01609 80 771
t.n.v. karels-mulder v.o.f.
te Sint Pancras 

 

Voorwaarden deelname

Lees deze voor aanmelding van je team even goed door om niet voor verrassingen komen te staan.

 

Senioren algemeen

 • Voor alle seniorenteams geldt: spelers dienen ouder dan 18 jaar te zijn. Wel zijn er 3 dispensatiespelers ouder dan 16 jaar toegestaan. Spelers jonger dan 16 jaar zijn bij de senioren niet toegestaan. Neem bij vragen m.b.t. deze regel even contact op met de organisatie.
 • Uw aanmelding voor senioren 1 of 2 is een voorkeur. Het organisatiecomité deelt u definitief in categorie 1 of 2 in n.a.v. de door u op het aanmeldingsformulier aangegeven speelsterkte en de resultaten bij vorige toernooien.

Senioren 1

 • In een team uit de categorie senioren 1 mogen absoluut niet meer dan 3 spelers uit een topklasse- of divisieteam (KNVB) meedoen. Dit geldt ook voor de finale-avond!

Senioren 2

 • Bij de senioren 2 mogen absoluut niet meer dan 3 spelers uit een team hoger dan de 4e klasse van de KNVB meedoen. Dit alles geldt ook voor de finale-avond!
 • Er mag maximaal één topspeler meedoen, mits dit voor aanvang van de eerste wedstrijd aan de toernooileiding wordt doorgegeven.

Veteranen

 • Bij de veteranen geldt hetzelfde als bij senioren 2, maar daarbij dienen alle spelers 35 jaar of ouder te zijn. Hierop is zeer beperkt en alleen na overleg vooraf met de organisatie dispensatie mogelijk!
 • Als bij de opmerkingen op het aanmeldingsformulier wordt aangegeven of het team gemiddeld 35+ of 45+ is, zullen we daar bij de poule-indeling rekening mee proberen te houden.

Dames-/mixteams

 • Deze categorie is speciaal voor damesteams en damesteams, die een paar heren in hun team hebben. In elk geval dienen er tijdens de wedstrijden in deze categorie steeds tenminste 3 dames in het veld te
  staan.
 • Heeft u een mixteam, dat vnl. uit heren bestaat, dan nodigen we u uit om in te schrijven voor de categorie senioren 2 en bij de opmerkingen te vermelden, dat het om een mixteam gaat (mede i.v.m. toewijzing kleedkamers).

Bonte Pancrasser Avond

Je bent helemaal vrij om zelf een team samen te stellen. Er zijn in principe geen voorwaarden wat betreft speelsterkte, leeftijd en tenue (liefst zo origineel mogelijk).

 • Spelers dienen wel zoveel mogelijk 18+ te zijn. Dispensatiespelers vanaf 16+ zijn toegestaan, maar spelers jonger dan 16 jaar kunnen we in deze categorie (i.v.m. veiligheid) niet toestaan.
 • Deelname is alleen mogelijk voor teams waarin in elk geval tenminste één dame meespeelt!
 • Aanmelding voor deze categorie is alleen mogelijk na overleg met Mike (of Petra) van Sportcafé De Oostwal (aan de bar, 06-31948141 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Jeugd

 • Bij de JMO-19 dienen alle spelers jonger dan 19 jaar te zijn, bij de JMO-17 zijn alle spelers jonger dan 17 jaar, bij de JMO-15 jonger dan 15 jaar, bij de JMO-13 jonger dan 13 en bij de JMO-11 is iedereen jonger
  dan 11 jaar.
 • Met nadruk geven we aan dat teams ook uit meisjes of een mix van jongens en meisjes mag bestaan. Geef dat bij de aanmelding wel even aan (i.v.m. toewijzing kleedkamers).
 • Dispensatie is alleen mogelijk volgens de regels van de KNVB en na overleg vooraf met de organisatie (Ron Gordebeke, 06-21184647 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Tot slot

In principe kan een speler tijdens het Kersttoernooi meedoen in meerdere teams en in meerdere categorieën.

 • Echter: een speler mag op één dagdeel (middag/avond) maar uitkomen in één team! Op de finaleavond (die bestaat uit meerdere categorieën) mag men maar in één team per categorie uitkomen!! Hierop zijn in principe geen uitzonderingen!
 • Neem bij evt. “nood”gevallen altijd even vooraf contact op met de toernooileiding! Zij beslissen dan of het evt. wordt toegestaan of niet. Bij geen overleg vooraf volgen er altijd sancties (zie toernooireglement).

 

Wij wensen jullie allen een sportief en vooral heel gezellig toernooi toe!