Sporthal

De sporthal is een mooie hal die je kan opsplitsen in 2 gedeeltes (1/3 en 2/3), zodoende is de zaal ook geschikt voor kleinere groepen. De kleedkamers, wc’s, gang en entree zijn net (2012) volledig gerenoveerd.

De zaal wordt voor verschillende sporten gebruikt zoals zaalvoetbal, handbal, badminton en volleybal. Ook aan de 55+-er wordt gedacht. Er is namelijk 2x in de week GALM in de ochtend. Daarnaast maken ook de lokale scholen gebruik van de sporthal.

Voor het huren van de zaal (of een gedeelte) dient u contact op te nemen met Sport Servicepunt Langedijk. De zaal is zowel incidenteel als doorlopend te huren.

In het weekend worden er bedrijvenzaalvoetbal competities gehouden. Hieraan kunnen ook vriendenteams aan meedoen. Je speelt dan ongeveer 1 keer in de 3 weken een wedstrijd. Rond de kerst wordt er een groot zaalvoetbaltoernooi georganiseerd, waar jaarlijks rond de 80 teams aan deelnemen. Het Kersttoernooi duurt 2 weken. Ieder team speelt 1 avond en eventueel de finale.

Informatie huur tennishal

Er zijn nog steeds mogelijkheden om banen te huren. Dit kan zowel voor korte als lange contracten. Dit heeft als voordeel, dat u de acommondatie eerst uit kunt proberen zonder dat u gelijk aan een contract vast zit.

Voor het overzicht van de vrije banen en contractanten klik hier.